Sisteme de igienizare cu Ozon - Soluții de dezinfectare premiate la nivel mondial!

Raport n.162272-001

Studiul privind eficacitatea generatorului nostru SANY WATER PLUS în distrugerea microbilor

Studiul realizat de laboratorul acreditat de analiză chimică din Padova a evaluat capacitatea generatorului nostru de ozon SANY WATER PLUS de a distruge și elimina mai mult de 99,98% din principalele microorganisme contaminante din apă (în special Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Candida albicans).
 

Studiu privind eficacitatea distrugerii microbiene

Studiu asupra eficacității SANY WATER PLUS în distrugerea microbilor din aer.

Direcția sanitar-veterinară a Università degli Studi din Padova a evaluat eficacitatea tratamentului de igienizare a aerului realizat de SANY WATER PLUS în medii contaminate de microorganisme furnizate cu caracteristici particulare de rezistență și patogenitate (Enterococcus faecium, Enterobacter cloacae , Escherichia coli). Studiul a observat o distrugere medie de peste 96% a Staphylococcus psedintermedius, de 99%  a Enterococcus faecium, de 67%  a Enterobacter cloacae și de 91%  a Escherichia coli.  Rezultatele studiului sunt extinse și la generatorul nostru de ozon SANY PLUS, datorită compatibilității acestora.
 

CE trademark

Marca CE  - semnifică respectarea cerințelor esențiale cu privire la generatoarele de ozon - stipulate în legislația europeană în zonele de siguranță, sănătate publică și protejare a clienților (Traducere nr. 89/392 / CEE și smi, Directiva nr. 89/336 / CEE și smi și Directiva nr. 72/23 / CEE și smi). Dispozitivele noastre, cele mai multe având o putere mai mică de 50 volți, nu sunt supuse acestor reguli, dar am ales în egală măsură să le respectăm pentru a proteja sănătatea și siguranța clienților noștri. Marcajul CE prezent pe produsele noastre este afișat pe baza unei certificări acordate de un laborator independent și susținute de un manual tehnic format din mai mult de 500 de pagini.
 

ISO 9001

Certificarea ISO 9001 atestă respectarea standardelor calitative stabilite la nivel internațional în procesul de producție. Mai mult, certifică capacitatea noastră de a satisface așteptările clienților și de a păstra și îmbunătăți în timp calitatea produselor și a serviciilor lansate pe piață.
 

AEE Register

Înscrierea în Registrul AEE (Registrul producătorilor de aparate electrice și electronice) ne califică drept o companie italiană producătoare de generatoare de ozon. Abonarea la Registru certifică angajamentul nostru pentru respectarea naturii. Pentru a-l obține, este necesară înregistrarea la un consorțiu desemnat în vederea eliminării dispozitivelor nefuncționale.
 

CONAI

Înscrierea în CONAI – Consorzio Nazionale Imballaggi (Consorțiul național al ambalajelor)
În calitate de companie care utilizează ambalajele, aderăm la acest consorțiu creat pentru prevenirea, restaurarea și reciclarea principalelor materiale pentru ambalare precum oțelul, aluminiul, hârtia, lemnul, plasticul și sticla. Datorită contribuției companiilor, CONAI sprijină activitățile de colectare diferențiată a deșeurilor și de reciclare a ambalajelor.
 

D.Lgs. 81/2008

Respectarea  Legii D.Lgs. 81/2008
Toate generatoarele noastre de ozon sunt construite în întregime în Italia și respectă reglementările cuprinse în D.Lgs. 81/2008, în materie de protecție a sănătății și a securității la locul de muncă.
 

Dacă v-am convins, dacă aveți întrebări sau dacă doriți mai multe detalii despre serviciile și produsele noastre ne puteți contacta la numărul de telefon!

079 71 01 01

Contactează-ne