Sisteme de igienizare cu Ozon - Soluții de dezinfectare premiate la nivel mondial!

Ozonul, o forță a naturii!

Dintre dezinfectanții folosiți la scară mondială, ozonul se remarcă prin puterea sa de eliminare a germenilor, bacteriilor și virușilor. Datorită puterii sale oxidative, ozonul este cel mai eficient dezinfectant (al doilea după fluor, care este toxic), fiind mai puternic decât substanțele de curățare chimice tradiționale.

NEUTRALIZEAZĂ BACTERIILE ȘI DISTRUGE VIRUȘII
Datorită proprietăților sale, ozonul igienizează, oxigenează și regenerează aerul pe care îl respirăm, și dezinfectează apa pe care o folosim. Elimină mai mult de 99,00% din bacterii, mucegaiuri, ciuperci, drojdii, polenuri și acarieni și distruge virușii. Este un aliat puternic în lupta împotriva alergiilor, a astmului și a infecțiilor, deoarece distruge microbii prezenți în aer și pe suprafețe.
ÎNLĂTURĂ MIROSURILE NEPLĂCUTE

Purifică aerul, îndepărtând mirosurile neplăcute de fum, mâncare gătită, transpirație, mucegai, materii descompuse, urină și păr de animale. Moleculele de ozon nu doar acoperă mirosurile, ci atacă și neutralizează complet particulele care generează mirosurile neplăcute, lăsând în locul lor o senzație plăcută de curățenie și un mediu purificat și dezodorizat.
 

ÎNLĂTURĂ INSECTELE DĂUNĂTOARE

Este un excelent remediu natural împotriva muștelor, țânțarilor, puricilor, ploșnițelor, gândacilor, furnicilor, mucegaiurilor și rozătoarelor mici. Acești „oaspeți” nedoriți, dincolo de faptul că sunt deranjanți și neplăcuți, sunt un mijloc de transmitere a bolilor atât pentru oameni, cât și pentru animale. Spre deosebire de remediile chimice tradiționale, ozonul acționează fără riscuri pentru sănătate. Mai mult decât atât, ozonul împiedică proliferarea dăunătorilor, eliminând bacteriile. 
 

ESTE NATURAL

Ozonul este un gaz natural compus din trei molecule de oxigen (O3) care se formează în stratosferă prin acțiunea razelor UV și a descărcărilor electrice

ESTE ECOLOGIC

Dezinfectează perfect fără a fi nevoie de aditivi sau detergenți chimici, folosind exclusiv forța sa oxidativă naturală. După terminarea tratamentului, dispozitivele noastre transformă din nou ozonul în oxigen, fără a elibera reziduuri toxice sau chimice.
 

ESTE EFICIENT

Este recunoscut drept cel mai eficient agent dezinfectant împotriva alergenilor și a agenților patogeni prezenți în aer și apă, prin comparație cu agenții chimici tradiționali. Fiind un gaz mai greu decât aerul, se răspândește ușor, pătrunde în profunzimea țesuturilor și ajunge chiar și în cele mai ascunse puncte unde se pot instala bacteriile și alergenii.
 

ESTE SIGUR

Chiar dacă este un gaz, ozonul nu este inflamabil, abraziv sau exploziv. Nu provoacă iritații pe piele și nu distruge pereții, țesăturile, mobilierul, echipamentele sau alte obiecte. Nu dăunează oamenilor, animalelor și mediului înconjurător.

ESTE AUTORIZAT

Ozonul este recunoscut pe scară largă ca agent de dezinfectare a aerului și apei.
Conform departamentului pentru Administrarea alimentelor și a medicamentelor, acesta este considerat un „agent sigur” (GAS) ”. Conform actului nr. 24482 din 31 iulie 1996, Ministerul Sănătății din Italia a declarat ozonul drept „un mijloc natural de apărare prin sterilizarea mediilor contaminate de bacterii, viruși, spori etc., iar conform CNSA din 27 octombrie 2010, ozonul este considerat un „agent dezinfectant folosit în tratarea aerului și apei”.

Dacă v-am convins, dacă aveți întrebări sau dacă doriți mai multe detalii despre serviciile și produsele noastre ne puteți contacta la numărul de telefon!

079 71 01 01

Contactează-ne