Sisteme de igienizare cu Ozon - Soluții de dezinfectare premiate la nivel mondial!

Azile
Azile

Azile

Ozonificarea, soluția de care ai avut dintotdeauna nevoie !

Doriți să vă protejați oaspeții de infecții și de pericolul contaminării? Ați dori să regenerați aerul din camere și din zonele de trecere? 
Acum puteți elimina agenții patogeni, cauza bolilor și infecțiilor oxigenând aerul din unitățile de îngrijire a bătrânilor.


PURIFICAREA CU OZON ÎN AZILE

 

 • Îndepărtează bacteriile, mucegaiurile, ciupercile, sporii și polenul. Neutralizează virușii.
 • Îndepărtează mirosurile neplăcute cauzate de fum, animale, mucegaiuri și transpirație.
 • Distruge reziduurile volatile de detergenți chimici.
 • Elimină rozătoarele mici și insectele dăunătoare, cum ar fi gândacii și ploșnițele.

 

UTILIZĂRI


Purificarea cu ozon este ideală pentru toate structurile concepute pentru recuperare și asistență, cum ar fi: unități de îngrijire medicală, azile de bătrâni, clinici și centre de zi pentru persoane vârstnice. Este recomandată folosirea ozonului pentru igienizarea camerelor, suprafețelor, pereților, pieselor de mobilier și a țesăturilor: canapele, covoare, perdele, saltele și perne. Se purifică aerul și piesele de mobilier din: camerele de oaspeți, zonele comune, zonele de îngirjire medicală, sala de mese. Se recomandă apa ozonificată pentru curățarea suprafețelor și a obiectelor mai delicate sau a celor care nu pot fi sterilizate. Apa cu ozon se folosește pentru curățarea echipamentelor, instrumentelor, podelelor, meselor de lucru, mânerelor și a accesorilor. 


AVANTAJE


Azilele sunt locuri unde bolile, infecțiile și alergiile se dezvoltă și se transmit cu ușurință din cauza numărului mare de persoane care locuiesc sau lucrează acolo. Printre aceștia, vârstnicii sunt cei mai sensibili la viruși și bacterii, datorită sistemului imunitar mai puțin rezistent la agenții patogeni. 
Ozonificarea azilului reprezintă o acțiune de îngrijire și respect față de oaspeții dumneavoastră și față de personalul medical, sau de menaj, deoarece protejează sănătatea acestora. De asemenea, acțiunea de ozonificare protejează și imaginea unității medicale, ferindu-vă de o reputație proastă sau de alte neînțelegeri. 

 

 • Elimină riscului de infectare și contaminare  
 • Protejează sănătatea oaspeților și a angajaților
 • Crește confortul camerelor și îmbunătățește calitatea aerului.
 • Contribuie la respectarea normelor privind protecția sănătății și siguranța la locul de muncă
 • Reduce cantitatea de deșeuri alimentare (mâncare stricată).
 • Crește reputația unității.
 • Simplifică procesul de obținere a certificărilor EMAS-ISO14001 și ISO14000
   

Dacă v-am convins, dacă aveți întrebări sau dacă doriți mai multe detalii despre serviciile și produsele noastre ne puteți contacta la numărul de telefon!

079 71 01 01

Contactează-ne