Sisteme de igienizare cu Ozon - Soluții de dezinfectare premiate la nivel mondial!

Cabinetele veterinare
Cabinetele veterinare

Cabinetele veterinare

Purificarea cu ozon - adio complicații!


Doriți să reduceți infecțiile nosocomiale în cabinetul dumneavoastră veterinar? Ați dori să rezolvați problema mirosului în sala de operație și în cuștile pentru animale? Regenerează aerul din încăperi și elimină agenții patogeni, cauză a infecțiilor și a bolilor în practica veterinară.

PURIFICAREA CU OZON ÎN CABINETELE VETERINARE

 • Îndepărtează bacteriile, mucegaiurile, ciupercile, sporii și polenul. Neutralizează virușii.
 • Îndepărtează mirosul de animale, urină, fecale, sânge, mucegai și transpirație.
 • Distruge reziduurile volatile ale detergenților chimici.
 • Alungă puricii, căpușele, țânțarii, muștele, gândacii și alte animale dăunătoare. 

UTILIZĂRI

Igienizarea cu ozon este recomandată în toate mediile veterinare, cum ar fi clinicile veterinare și cele ambulatorii. Ozonul este recomandat pentru igienizarea încăperilor, suprafețelor, pereților, pieselor de mobilier, obiectelor și țesăturilor, cum ar fi covoare, perdele, saltele mici, fotolii și mese. Purificarea aerului și a pieselor de mobilier din: cabinete medicale, săli de recuperare, săli de operație, săli de așteptare, recepție, toalete. Dispozitivele Sanity System purifică aerul și apa folosind exclusiv ozonul, fără a utiliza detergenți chimici sau alte materiale dezinfectante. Apa ozonificată este recomandată pentru curățarea tuturor suprafețelor și a obiectelor mai delicate sau a celor care nu pot fi sterilizate într-o autoclavă.  Se recomandă spălarea cu apă ozonificată a echipamentului veterinar (mese de examinare și operare, cuști, bazine veterinare pre-operatorii) a dispozitivelor medicale, a instrumentelor de diagnostic, a instrumentelor noninvazive (foarfece, unghiere, capete de ras). Împreună cu terapia topică, spălarea cu apă ozonificată elimină mirosurile neplăcute, reduce timpul de vindecare și scade cantitatea de medicamente administrate. Datorită proprietăților dezinfectante, antimicrobiene, antinflamatorii și analgezice ale ozonului, sănătatea ale animalelor se îmbunătățește rapid, fără efecte secundare. Băi cu apă de ozon pentru terapia leziunilor infectate, leziuni tisulare, patologii dermatologice, otită externă, ulcerații de compresie, spălare bucală, vezicii urinare și vaginale și în toate cazurile de infecție și inflamație.

AVANTAJE

Practicile veterinare prezintă, prin natura lor, un risc ridicat. Infecțiile spitalicești sunt loc frecvent. Prezența animalelor, împreună cu clienții și personalul medical, implică o mare probabilitate de virusuri, infecții, purici și căpușe, transmisibile atât celorlalte animale prezente în practică, cât și oamenilor. Sanitarea cu ozon practica veterinară reprezintă o acțiune de îngrijire și respect față de animale, clienți și personalul medical, protejează sănătatea lor și protejează casa de îngrijire medicală sub forma unor posibile daune ale imaginii și neînțelegeri neplăcute. 

 • Reduce riscul contractării infecțiilor în sala de operații
 • Contribuie la respectarea normelor privind protecția sănătății și siguranța la locul de muncă
 • Reduce pericolul de contaminare
 • Asigură un feedback pozitiv 
 • Eficientizează activitățile de curățenie
 • Protejează sănătatea personalului medical
   

Dacă v-am convins, dacă aveți întrebări sau dacă doriți mai multe detalii despre serviciile și produsele noastre ne puteți contacta la numărul de telefon!

079 71 01 01

Contactează-ne