Sisteme de igienizare cu Ozon - Soluții de dezinfectare premiate la nivel mondial!

Centru de frumusețe
Centru de frumusețe

Centru de frumusețe

Purificarea cu ozon -  stare de bine și siguranță totală!

Doriți să vă primiți clienții într-un salon cu aer proaspăt, curat și igienizat? Doriți să eliminați bacteriile și virușii din centrul dumneavoastră de înfrumusețare ? Împrospătați aerul salonului și eliminați agenții patogeni care sunt sursa infecțiilor și a bolilor.

PURIFICAREA CU OZON ÎN CENTRELE DE ÎNFRUMUSEȚARE

 • Îndepărtează bacteriile, mucegaiurile, ciupercile, sporii și polenul. Neutralizează virușii.
 • Îndepărtează mirosurile neplăcute cauzate de fum, animale, mucegaiuri și transpirație.
 • Distruge reziduurile volatile de detergenți chimici.
 • Elimină rozătoarele mici și insectele dăunătoare, cum ar fi gândacii și ploșnițele.

 

UTILIZĂRI 

Purificarea cu ozon este recomandată pentru toate centrele de înfrumusețare și wellness precum și pentru saloanele de reconstrucție a unghiilor, manichiură și pedichiură. Este recomandată folosirea ozonului pentru igienizarea camerelor, suprafețelor, pereților, mobilierului, obiectelor și țesăturilor: covoare, perdele, canapele, saltele, fotolii și mese. Ozonificarea aerului din: cabinetele de înfrumusețare, holuri, săli de așteptare, culoare și toalete. Se recomandă apa ozonificată pentru curățarea suprafețelor și a obiectelor mai delicate sau a celor care nu pot fi sterilizate. Apa ozonificată se folosește și pentru curățarea echipamentelor estetice (foarfece, unghiere, pensete etc.), precum și a dispozitivelor (vaporizator, aparate cu laser și de foto-întinerire, etc ...).

AVANTAJE

Centrele de înfrumusețare sunt locuri cu risc ridicat de infecții cutanate și un habitat ideal pentru proliferarea și transmiterea ciupercilor și a agenților patogeni.
Activitățile specifice ale centrelor de înfrumusețare, cum ar fi manichiura, pedichiura, tratamentele faciale și masajele, implică un contact direct cu personalul și, în unele cazuri, se pot produce mici tăieturi și leziuni, care cresc probabilitatea de a contracta infecții, ceea ce reprezintă un risc atât pentru clienți, cât și pentru personalul angajat. Purificarea cu ozon a centrului dumneavoastră de înfrumusețare reprezintă o formă de respect față de clienți și față de personalul angajat, cărora le protejați sănătatea. De asemenea, ozonificarea protejează reputația restaurantului și vă scutește de diverse neplăceri.

 • Crește confortul salonului
 • Îmbunătățește calitatea aerului
 • Reduce riscul apariției infecțiilor
 • Contribuie la respectarea normelor privind protecția sănătății și siguranța la locul de muncă
 • Contribuie la respectarea regulilor cu privire la igiena hranei și la siguranță HACCP L. 155/2007
 • Crește eficiența tratamentelor
 • Sporește siguranța microbiologică
 • Facilitează obțienerea unui feedback pozitiv în ceea ce privește imaginea
   

Dacă v-am convins, dacă aveți întrebări sau dacă doriți mai multe detalii despre serviciile și produsele noastre ne puteți contacta la numărul de telefon!

079 71 01 01

Contactează-ne