Sisteme de igienizare cu Ozon - Soluții de dezinfectare premiate la nivel mondial!

Laboratorul de analize
Laboratorul de analize

Laboratorul de analize

Ozonificarea înseamnă protecție și siguranță!


Doriți să protejați personalul tehnic de riscul biologic? V-ar plăcea să aveți un aliat în laboratorul de analize care să vă asigure managementul siguranței?
Acum puteți îndepărta agenții patogeni, cauza infecției și a contaminării, purificând aerul din laboratorul de analize.  


PURIFICAREA CU OZON ÎN LABORATORUL DE ANALIZE

 

 • Îndepărtează bacteriile, mucegaiurile, ciupercile, sporii și polenul. Neutralizează virușii.
 • Îndepărtează mirosurile neplăcute cauzate de fum, animale, mucegaiuri și transpirație.
 • Distruge reziduurile volatile de detergenți chimici.
 • Elimină rozătoarele mici și insectele dăunătoare, cum ar fi gândacii și ploșnițele.

 

UTILIZĂRI

În laboratoarele de analiză, curățarea și dezinfectarea sunt acțiuni extrem de importante. Manipularea microorganismelor patogene (viruși, ciuperci, bacterii) și a materialelor infectate sau posibil contaminate (sânge, salivă, urină, fecale, alte lichide) reprezintă o amenințare constantă pentru angajații din domeniul sănătății și implică un risc foarte mare de infecție sau de modificare a rezultatelor testelor. În aceste medii, igienizarea cu ozon joacă un rol crucial, deoarece împiedică contaminarea și scade riscul expunerii la agenți biologici. Purificarea aerului este recomandată pentru dezinfectarea și igienizarea camerelor, suprafețelor, pereților, pieselor de mobilier, obiectelor și țesăturilor, precum: covoare, perdele, saltele pentru spital, mese medicale. Purificarea aerului din laboratoare și cabinete, vestiare, zonele comune și toalete. Apa ozonificată este recomandată pentru curățarea tuturor suprafețelor și a obiectelor mai delicate sau a celor care nu pot fi sterilizate într-o autoclavă, fiind prea voluminoase.  Se recomandă spălarea cu apă ozonificată a echipamentelor, instrumentelor, podelelor, aparatelor de baie, a meselor medicale de lucru, a mânerelor și accesoriilor.


AVANTAJE

 • Purificarea laboratorului de analiză reprezintă o formă de respect față de clienții dumneavoastră și față de personalul medical, cărora le protejează sănătatea. De asemenea, acțiunea de ozonificare protejează și imaginea laboratorului, ferindu-vă de o reputație proastă sau de alte neînțelegeri. 
 • Contribuie la respectarea regulilor ce țin de protejarea sănătății și a siguranței la locul de muncă
 • Protejează împotriva riscului de contaminare 
 • Protejează sănătatea tehnicienilor de laborator
 • Păstrează calitatea analizei
 • Crește eficiența activităților de curățare 
 • Facilitează un feedback pozitiv al imaginii
   

Dacă v-am convins, dacă aveți întrebări sau dacă doriți mai multe detalii despre serviciile și produsele noastre ne puteți contacta la numărul de telefon!

079 71 01 01

Contactează-ne