Sisteme de igienizare cu Ozon - Soluții de dezinfectare premiate la nivel mondial!

Medicină
Medicină

Medicină

Igienizarea cu ozon, pentru o eficacitate antibacteriană incredibilă!

Doriți să protejați sănătatea pacientului transportat cu ambulanța, dar și sănătatea angajaților?
Doriți să lucrați cu mijloace de salvare sigure și fără mirosuri? Puteți elimina bacteriile și virușii din ambulanțe și puteți preveni infecțiile și mirosurile neplăcute cu ajutorul purificării cu ozon. 

DE CE ESTE NECESARĂ PURIFICAREA AMBULANȚELOR

 • Pentru că astfel se elimină mai mult de 99% din bacterii, acarieni, mucegaiuri, ciuperci, spori și se distrug virușii. Purificarea îndepărtează mirosurile neplăcute de sânge, urină, fecale, salivă și vărsături.
 • Se distrug reziduurile volatile ale detergenților chimici.
 • Se poate face o dezinfectare profundă într-un mod rapid și ușor.

 

UTILIZĂRI ALE PURIFICĂRII CU OZON

Purificarea cu ozon este recomandată pentru toate tipurile de autovehicule medicale, precum și pentru ambulanțe de prim ajutor, ambulanțe veterinare, mașini medicale și elicoptere pentru operațiuni de salvare.

Purificarea ambulanțelor

Ozonul este recomandat pentru decontaminarea și dezodorizarea aerului din cabina din spate și a compartimentului șoferilor.
Purificarea suprafețelor, obiectelor, echipamentelor, scaunelor, cearceafului, patului, fașelor, pernelor și tărgilor.

Purificarea sălilor de operație 

Ozonul este ideal pentru îndepărtarea mirosurilor neplăcute și pentru eliminarea bacteriilor, mucegaiurilor, sporilor, virușilor și ciupercilor din sala de operație, precum și din camera de control.
Purificarea și dezodorizarea sălii de operație, a zonelor de odihnă, a vestiarelor și a toaletelor.

AVANTAJE 

Având în vedere rolul vehiculelor de transport de urgență și riscul crescut de a contracta infecții, vehiculul și echipamentele trebuie să fie întotdeauna curate și dezinfectate: personalul intră în contact constant cu materii organice și lichide biologice potențial infectate (sânge, urină, vomă, picături de salivă și transpirație). Mai mult decât atât, structura ambulanțelor și prezența echipamentului îngreunează efectuarea unei curățări optime, în special în punctele în care se instalează cu ușurință germenii și bacteriile.

Pentru a garanta siguranța și sănătatea personalului din domeniul sănătății și a pacienților, igienizarea cu ozon este ideală, deoarece permite igienizarea, decontaminarea și chiar dezinfectarea profundă perfectă a interiorului mașinii și a cabinei. 
Ozonul, fiind un gaz cu proprietăți antimicrobiane și antimicotice puternice, pătrunde cu ușurință în țesătură, se răspândește peste tot și ucide mai mult de 99% din germeni, bacterii și viruși.

 • Reduce riscul de infecții 
 • Elimină toate microorganismele, atât pe cele organice cât și pe cele anorganice
 • Nu deteriorează aparatura sau interiorului vehiculelor
 • Igienizează într-un mod rapid și sigur
 • Este recunoscut de Ministerul Sănătății din Italia ca „metodă naturală de sterilizare a mediilor contaminate”
 • Dezinfectează perfect fără a utiliza aditivi chimici
 • Crește confortul pacienților
 • Respectă reglementările cu privire la protecția sănătății și a securității la locul de muncă.
   

Dacă v-am convins, dacă aveți întrebări sau dacă doriți mai multe detalii despre serviciile și produsele noastre ne puteți contacta la numărul de telefon!

079 71 01 01

Contactează-ne