Sisteme de igienizare cu Ozon - Soluții de dezinfectare premiate la nivel mondial!

Restaurante
Restaurante

Restaurante

Purificarea cu ozon înseamnă aer proaspăt în bucătărie!


Doriți să eliminați mirosul de mâncare din bucătărie?V-ar plăcea să păstrați mai mult timp alimentele și să reduceți cantitatea de deșeuri?Împrospătați aerul restaurantului și îndepărtați agenții patogeni proveniți din contaminarea și deteriorarea alimentelor.


PURIFICAREA CU OZON ÎN RESTAURANTE

 

  • Îndepărtează bacteriile, mucegaiurile, ciupercile, sporii și polenul. Neutralizează virușii.
  • Îndepărtează mirosurile neplăcute cauzate de fum, animale, mucegaiuri și transpirație.
  • Distruge reziduurile volatile de detergenți chimici.
  • Elimină rozătoarele mici și insectele dăunătoare, cum ar fi gândacii și ploșnițele.

 

UTILIZĂRI
Purificarea cu ozon este recomandată în restaurante, pizzerii, pub-uri, vinării, săli de mese și orice unitate de alimentație în general. 
Ozonul este ideal pentru igienizarea suprafețelor, pereților, pieselor de mobilier și a țesăturilor: covoare, perdele, perne, canapele.
Cu ajutorul ozonului, se purifică aerul din holuri, bucătărie, zone de distribuție, vestiare și toalete.
Apa îmbogățită cu ozon este ideală pentru curățarea cu precizie a tuturor suprafețelor și a obiectelor mai delicate.
Apa ozonificată este folosită pentru spălarea echipamentelor, instrumentelor de gătit, a meselor de lucru, a hotelor, frigiderelor și a aragazelor.


AVANTAJE


În industria serviciilor alimentare, este importantă garantarea igienei maxime a alimentelor servite și a unității de servire, pentru a preveni eventualele infecții și intoxicații alimentare. Igienizarea cu ozon este soluția ideală, deoarece garantează siguranța microbiologică ridicată a mediului, sănătatea alimentelor servite și costuri reduse.
Igienizarea restaurantului dumneavoastră reprezintă o formă de respect față de clienți, cărora le protejează sănătatea. De asemenea, aceasta protejează restaurantul de posibile daune aduse imaginii și de alte neplăceri.

 

  • Îmbunătățește confortul clienților
  • Îndepărtează mirosurile de mâncare gătită
  • Reduce cantitatea de deșeuri alimentare
  • Contribuie la  respectarea regulilor cu privire la protejarea igienei alimentare și a siguranței la locul de muncă
  • Contribuie la respectarea regulilor cu privire la igiena hranei și la siguranță HACCP L. 155/2007
  • Previne contaminarea bacteriană a alimentelor, atât în timpul conservării, cât și în timpul producției
  • Simplifică procesul de obținere a certificărilor EMAS-ISO14001 și ISO14000
  • Facilitează obțienerea unui feedback pozitiv în ceea ce privește imaginea
     

Dacă v-am convins, dacă aveți întrebări sau dacă doriți mai multe detalii despre serviciile și produsele noastre ne puteți contacta la numărul de telefon!

079 71 01 01

Contactează-ne